Snel navigeren

Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar Get Wrecked? Onze partner Eleven Travel helpt jou hier graag bij!

Kies een opstapplaats bij jou in de buurt, vraag een eigen opstapplaats aan of organiseer een eigen busreis als je met een grote groep bent.

Voor groepen hebben zij leuke beloningen, zoals gratis bus- en/of entreeticket(s).

Ga voor meer informatie naar de website van Eleven Travel!

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar Get Wrecked? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar ELEVEN TRAVEL. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de voorkant van het station verschillende buslijnen richting Autotron. Check 9292.nl voor de actuele vertrektijden.

Parkeren

Routebeschrijving

Get Wrecked wordt gehouden bij Autotron in ‘s-Hertogenbosch. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

Parkeertickets voor Get Wrecked kosten €15 en kunnen aangeschaft worden via de ticketshop.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens Get Wrecked. Deze staan aan de straat voor de locatie Autotron. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalenaan te houden.